tag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post5797010004176154405..comments2024-02-25T20:54:53.312+02:00Comments on Főzök-sütök-mosogatok: Közkívánatra: gomba eltevése télire, ezúttal üvegbe, nem a fagyasztóba4Gyerekhttp://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-34785563933611459982023-04-29T17:46:02.533+03:002023-04-29T17:46:02.533+03:00Kedves Névtelen!
Elnézést kérek amiért hosszú időn...Kedves Névtelen!<br />Elnézést kérek amiért hosszú időn keresztül nem is néztem a blogom fele.<br />Kérdésedre azt tudom válaszolni, hogy amennyiben bolti, nem igazán látom értelmétnaz ilyen tartósításnak. Plusz jártam gombász tanfolyamra, ott megerősödött bennem amit addig is sejtettem: a termesztett gomba (ami nem gyógygomba)az sokkal nehezebb emésztésileg a szervezet számára. Szóval én nem vésérolom, nem tartósítom. Amennyiben neked adott (volt), bizonyára lehet az én módszeremmel is tartósítani. De nem hiszem nagy gasztro élményt bíztosítana utólag.4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-57736588469285196892022-01-24T17:45:03.562+02:002022-01-24T17:45:03.562+02:00Szia sampion gombát is lehet ezzel a módszerrel el...Szia sampion gombát is lehet ezzel a módszerrel el tenni?<br />Köszönöm a válaszod😃Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16331371633741353832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-81731347019849140312021-09-14T13:49:21.485+03:002021-09-14T13:49:21.485+03:00Kedves névtelen!
Elnézést, hogy csak most. De se b...Kedves névtelen!<br />Elnézést, hogy csak most. De se befőzőautomatám, se gyűrűs gombám nincs és nem is volt.4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-59177154448710954962020-11-04T13:48:39.115+02:002020-11-04T13:48:39.115+02:00Gyürüs gombát befőzőautomatával tenémel recept kel...Gyürüs gombát befőzőautomatával tenémel recept kelene.köszönöm elöre is a segitségetAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08484518045247059341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-18300702237269838462010-10-19T10:43:35.893+03:002010-10-19T10:43:35.893+03:00Kedves Nóri!
Szerintem gombától és ízléstől nagyb...Kedves Nóri! <br />Szerintem gombától és ízléstől nagyban függ a dolog. Valamelyest természetesen puhul a 4 óra dunsztolástól, de ennyi kell neki, ellenkező esetben eléggé nagy az esélye annak, hogy dolgozik egy csomót az ember lánya, s szépen megromlik az üvegben a cucc. A kezdeti, fazékban rotyogtatással lehet csak ezirányban szabályozni a dolgot.4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-67686631401112317822010-10-16T14:00:12.547+03:002010-10-16T14:00:12.547+03:00Szia!
Nagyon tetszik ez a módszer,mivel kicsi a fa...Szia!<br />Nagyon tetszik ez a módszer,mivel kicsi a fagyasztónk és most van vagy 15kg őszi csoport gombánk.<br />Az lenne a kérdésem hogy kb.menyire puhul meg a gomba 4 óra dunsztolás után,nem lesz-e túl puha?<br />Köszi. NóriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-42867348508654474252010-09-14T14:02:14.492+03:002010-09-14T14:02:14.492+03:00Graffyka!
Hú, most ne sok lére gondolj. Ha gusztus...Graffyka!<br />Hú, most ne sok lére gondolj. Ha gusztustalanul akarnám leírni, akkor amolyan takonyszerű cuccosból kell legyen valamennyi a gomba darabkák között.<br />Remélem ez a hasonlat senkinek nem szegi kedvét, nem ez a cél, ez csak brutál megközelítés.<br /><br />Szárítás tényleg jó, csak azt fűzögetni kell, kerülgetni, hacsak nincs segítségedre komoly napsütés. Persze sütőben is lehet, de valahogy akkor vált az ízén. Bár rég alkalmaztuk eme módszert, annak kb. 20 éve is van.4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-8211766830275966482010-09-14T13:55:06.853+03:002010-09-14T13:55:06.853+03:00Ereszt elég levet a gomba a fazékban, hogy ellepje...Ereszt elég levet a gomba a fazékban, hogy ellepje a befőttesüvegekbe gyömöszölt gombát?<br /><br />Rókagomba, lilapereszke szárítva, lemorzsolva. Elég egy-két csipetnyi a gombapaprikáshoz, eszméletlenül megdobja.Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-3211635964950213772010-09-14T12:06:55.940+03:002010-09-14T12:06:55.940+03:00Na, majd télen köszönd, ha sikeresnek minősül az a...Na, majd télen köszönd, ha sikeresnek minősül az akció.<br />Egyébként meg szívesen.4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-9525163411803566022010-09-14T11:59:18.714+03:002010-09-14T11:59:18.714+03:00Hát ez egy nagyon jó kis recept, ez kell nekem! A ...Hát ez egy nagyon jó kis recept, ez kell nekem! A három gyerek mellett nagyon nem mellékes, hogy nem kell vele sokat pepecselni, de gondolom ezt neked nem kell magyarázni. Köszönet érte!Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.com