tag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post8234155855222370585..comments2024-02-25T20:54:53.312+02:00Comments on Főzök-sütök-mosogatok: Olajos halkonzerv házilag4Gyerekhttp://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-19268026067857971342011-10-23T12:05:58.035+03:002011-10-23T12:05:58.035+03:00Én a lesozott,majd lecsurgatott halakat szépen bor...Én a lesozott,majd lecsurgatott halakat szépen borkánba rakom.Pár szem szemesborst,babérlevelet teszek minden borkánba ,majd feltöltöm olajjal.Lekupakolom,egy mélyebb lábasba teszem a bokánokat és nagyon kis lángon 8-9 órát dunsztolom.Fogyasztáskor citromot ajánlok mellé.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-25958992989217820292011-02-20T01:59:12.647+02:002011-02-20T01:59:12.647+02:00thank youthank youizmir çetesihttp://www.izmir-cetesi.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-89859864289092628972011-02-19T16:24:31.836+02:002011-02-19T16:24:31.836+02:00No, én is elakadtam az 5-6 óránál. Én marosi vagy ...No, én is elakadtam az 5-6 óránál. Én marosi vagy tavi apróhalból szoktam "szardíniát" készíteni, de max kétórát főzöm. <br />Mostanában viszont rákaptunk a halfasírtra, ehhez pedig kerek 1 órát főzöm a kuktában a halakat és mindenük szétmegy addigra. Csak kézzel nyomom szét őket, hogy összekavarhassam. <br />Már sokszor gondolkodtam én is az olajos "konzerv" készítésén a paradicsmos mintájára.sedithhttps://www.blogger.com/profile/14080469133532505715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-51605443349271610872011-02-19T09:42:18.850+02:002011-02-19T09:42:18.850+02:00Igeeeen :)Igeeeen :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-66865832592035271792011-02-18T22:16:24.362+02:002011-02-18T22:16:24.362+02:00Egyszer mi is próbálkoztunk házi olajos hallal. Mi...Egyszer mi is próbálkoztunk házi olajos hallal. Mi a férjem által fogott keszegből (lehet, hogy kárász volt mindig keverem őket) csináltuk, a recept szerint sütőben kellett készíteni. A végeredmény hal chips lett:) De nagyon finom volt. Már csak egy kukta kellene, az újrajátszáshoz!Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-29714953530738500352011-02-18T21:23:30.002+02:002011-02-18T21:23:30.002+02:00Mi a gond?
Miért nem sikerült?Mi a gond?<br />Miért nem sikerült?Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-714233775968072832011-02-18T12:37:36.889+02:002011-02-18T12:37:36.889+02:00Tényleg nagyon jó ötlet,habár a család nem nagyon ...Tényleg nagyon jó ötlet,habár a család nem nagyon szereti,csak én,de majd valamikor elkészítem magamnak:-)Ditta tortáihttps://www.blogger.com/profile/16719655133536196660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-31059961841441195742011-02-18T10:09:11.872+02:002011-02-18T10:09:11.872+02:00Mondjuk ez a hering kissé hajlamos volt szétzuhann...Mondjuk ez a hering kissé hajlamos volt szétzuhanni, igen erős koncentrálás kellett részemről, hogy épen vegyem ki a kuktából.<br /><br />Múltkorjában a paradicsomos makréla az közel sziklaszilárd volt. Mégiscsak nagyobb hal, még akkor is ha 2 ujjnyis darabokra volt vágva.4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-79353184694700219142011-02-18T09:56:47.302+02:002011-02-18T09:56:47.302+02:00Anyám, hogy ez mekkora!
Nem esik szét a hal 5-6 ...Anyám, hogy ez mekkora! <br /><br />Nem esik szét a hal 5-6 órás kuktai párolódás után? Itt tátom a számat ezerrel :-)Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5327324596376519225.post-31380266386645041522011-02-18T00:19:36.736+02:002011-02-18T00:19:36.736+02:00Ó, nagy halrajongó vagyok! Nem is tudtam, hogy ola...Ó, nagy halrajongó vagyok! Nem is tudtam, hogy olajos halat házilag is lehet csinálni! Na, most elraktározom ezt az ötletet!Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.com