Oldalak

2011. 10. 04.

Sajtos hasé


Hozzávalók:
  • 8 kis kifli, 
  • 15 dkg keménysajt, 
  • 8 púpos tk tejföl, 
  • petrezselyemzöld, 
  • só.


A kifliket hosszában kettévágjuk, az alsó felének a közepét kivájjuk. A lyukakba sajrúdakat helyezünk, a sajtok tetejét tejfölbe mártott kenőecsettel alaposan lekenjük. Megszórjuk apróra vágott petrezsezselyemzölddel, megsózzuk, rátesszük a kiflik tetejét. Alufóliába csomagoljuk. 200 fokra melegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.

4 megjegyzés:

  1. Hmmmm... ez olyan egyszerű, hogy még a sógorod is megenné. Ki is fogom próbálni :-)

    VálaszTörlés
  2. Sógor az egyszerű kajákat részesíti előnyben?

    amúgy recept Mamától van. pussz

    VálaszTörlés
  3. Háát, minél bonyolultabb egy kaja, annál valószínűbb, hogy belekerül egy nemszeretem összetevő.

    VálaszTörlés