Oldalak

2012. 04. 11.

Segítsünk egy kívánság teljesítésében

Kedves olvasóközönségem. Emlékszem tavaly milyen önzetlenül segített sok-sok ember, mikor a képeslapot küldözgették különböző emberek egy marosvásárhely-i kislánynak.
Most én szeretném a segítségetek kérni. De inkább az én magyarázkodásom helyett álljon itt a húgom levele:

A Nők Lapja Café internetes oldal indított egy nemes akciót: 33 hátrányos helyzetű (szociálisan hátrányos, gyengénlátó, transzplantált, stb.) gyerek kívánságát teljesítik. Illetve segítenek teljesíteni az olvasóik révén.
Mi egy 14 éves fiút vinnénk el Aggtelekre, mert az ő leghőbb vágya látni a cseppkőbarlangot, és ott barlangászokkal találkozni(!).
Imre kívánságának teljesítésére négyen jelentkeztek, köztük én, illetve a barlangász egyesületünk. Hogy ki viszi el végül a gyereket csodát látni, az a szavazatokon múlik.
Ha te is úgy gondolod, hogy az enyém/ a miénk a legjobb pályázat, akkor nyomj egy gombot az alábbi oldal alján a Marosi Csilla névnél:
Nem kell regisztrálni a szavazáshoz, ami vasárnapig tart.

Köszönöm előre is:
Csilla


Azt azért hozzátenném, hogy bár 2 napig fent volt a húgom által írt teljes szöveg ami a jelentkezést illeti, a szavazásnál ez nem tudni miért, erősen meg lett kurtítva.
No, de nekem itt van, be is teszem, olvassátok:

Csilla, a Szegedi Karszt- és barlangkutató Egyesület tagja

Amikor olvastam Imre kívánságát, nagyot dobbant a szívem. Megszólítva éreztem magam. Sőt, gondolatban már túl is szárnyaltam a kisfiú kívánságát: láttam őt magam előtt, amint barátjának azzal dicsekszik, hogy ő a Baradla-barlangnak nem csak a turisták által látogatott, kivilágított szakaszaiban járt, hanem olyan helyeken is, ahová csak igazi barlangászok jutnak el. Sisakkal és lámpával a fején, barlangász overálban túrázta végig e csodálatos barlang főágának 7 kilométeres szakaszát.
A felhívás olvasásakor úgy éreztem, Imre engem, a barlangászt, a Szegedi Karszt- és Barlangkutató Egyesület tagját kért meg, hogy elvigyem őt Aggtelekre. Rövidesen rájöttem, hogy tévedtem: ő minket, az egész egyesületet kért erre. Mi több, egy baráti társaságot, egy igazi barlangász közösséget.
Egyesületünk rendszeresen szervez túrát tagjai számára az Aggteleki karsztra, egy hétvégére (már szervezzük is!) szeretettel látnánk vendégül Sulymosi Imrét, aki így egy Baradla-barlangi túra mellett abba is belekóstolhat, hogy milyen – jó dolog! – egy barlangász közösség tagja lenni.
Amikor egyesületi levelezőlistánkon kértem a vezetőség és társaim támogatását, biztatást és csupa szeretetteljes hozzászólást kaptam. Mindannyian szeretnénk megismerni ezt a fiút, aki hozzánk hasonlóan a barlangok szerelmese. És persze teljesíteni szeretnénk a kívánságát.

Tehát bárki, aki szeretné, hogy a húgomék elvigyék Imrét Aggtelekre, és egy olyan túrán vegyen részt, amiről esetleg nem is álmodott, az kérem kövesse a fenti linket és szavazzon Marosi Csilla nevénél levő gomb megnyomásával.

Ha valaki volna annyira segítőkész, hogy vinné magához az infót, hogy mások is tudjanak esetleg a tesómékra szavazni, akkor annak extra hálám.
És nagyon köszönöm. (még akkor is, ha és-sel nem kezdünk mondatot)

18 megjegyzés:

Viki írta...

Hiába klikkelek a linkre, nem jön be az olda. Megpróbálom a böngészőbe bemásolni.

Viki írta...

Hiába klikkelek a linkre, nem jön be az olda. Megpróbálom a böngészőbe bemásolni.

Viki írta...

Sikerült - szavaztam !

Kati írta...

Én szavaztam, de nem tudom, hogy sikeresen-e, mert semmit nem jelez vissza.

4Gyerek írta...

hát én csak azt tudom elmondani, hogy miután szavaztam, akkor megjelent mindenki neve alatt, hogy a szavazatok hány százalékának van a birtokában.

Gesztenye receptjei írta...

Szavaztam:-)

Viki írta...

Én is szavaztam !! (Viki férje)

Chef Viki írta...

Olvastam nemrég erről a kezdeményezésről, és mindig olyan rettentően elfacsarodik a szívem... Istenem, egy kerítést szeretne az egyik kisfiú a házuk köré...

Szavaztam természetesen, és nagyon úgy néz ki, hogy ti lesztek a nyerők!!! Ha igen, örök élményt fogtok szerezni, azt hiszem :-) És ez olyan csodálatos :-)

Fernel írta...

Egyelőre jól áll, 94 %, csak el ne kiabáljuk :D
Hajrá Csilla!

4Gyerek írta...

Köszönöm szépen Mindenkinek!

Igen, az a kerítéses minket is nagyon megrendített. Olyan kívánságok, hogy tényleg hihetetlen egy gyerek szájából. Vagy a szemét válogatás. Huhh....

Vasárnap estig várjuk a szavazatokat, legalábbis ez áll a szabályzatban.

Marosi Csilla írta...

Kedves Mindannyian! Köszönöm az eddigieket, és a következő szavazatokat is.
Az már önmagában öröm, hogy van, ki teljesítse minden gyerek kívánságát, és az is, hogy Imre kívánságára négyen is jelentkeztünk.
A mi pályázatunk talán annyiban más, mint a többi, hogy egy teljes hétvégét jó közösségben tölthetne el a fiú, ami lelkileg is épülésére szolgálna.

4Gyerek írta...

Amúgy akinek kedve tartja, megnézheti mind a 33 kívánságot. Személy szerint eddig is olvastam párat, ma pedig mentem és szavaztam ott, ahol minimum 2 pályázat olvasható egy kéréshez.

krinsz írta...

Szavaztam, egyelőre 95 %-on áll Csilla pályázata. Remélem, sikerül megvalósítania két álmot:)

Blogkonyha írta...

Én is szavaztam! 93% volt.../ ha jól láttam.../ :o) Önzetlen kedvesség!

Éva írta...

Remélem a tesód fog nyerni, szavaztam és úgy látom neki van a legtöbb szavazata! Hajrá!!

kikocs írta...

Szavaztam, megosztottam facebookon, jól álltok! :)
Megrendítő ez a játék egyébként...

Száva írta...

Szavaztam, osztottam! :)

sedith írta...

Azóta romlott egy kicsit a statisztika, most "csak" a szavazatok 91%-a a Csilláé! De még akkor is nagyon vezet! Szavaztam!:)