Oldalak

2011. 05. 07.

Padló

Van pár ételfotó, amihez meg kellene írni a történésüket. De most nem megy. Nem is tudom mikor fogom összekapni magam.
17 napja megcsípett 2 kullancs. Kiszedtük, Oldalborda tette, mert hátul, a térdhajlatomban nem sikerült volna magamnak.
Aztán Nagyszombaton elromlott a mosogatógépem. Hurrá. Ezennel kijelenthetem, hogy a háztartási elektronika tuti ateista, mert ha lenne Istenük, ezt nem engedi. Aztán gép nélkül voltam vagy 12 napig. Mire jött volna a szerelő, a karomon, kézfejemen apró piros pöttyök jöttek ki. Arra tippeltem, hogy tán mosogatószer allergia, közelmúltban még volt egy hasonló menet. Aztán a lábam szárán, combomon is jöttek a pöttyök. A kullacs csípés helye ronda, fehér pörcös lett. Az epeműtétem hege szintén.
Így már semmi sem vicc alapon, mára kaptam időpontot a bőrgyógyászhoz.
Minden szarra fel voltam készülve lelkileg, hogy ez vagy az a nyavalya a bajom, aztán amit hallottam, mégis nagyon mellbevágott.
Pikkelysömör.
Hát Oldalbordának ez van, így tudom milyen. Csak nála kb. 1 év után ha úgy nézett ki a megtámadott bőrfelület mint nálam most pikk-pakk 2 hét alatt.
Szóval idő kell nekem ezt feldolgoznom.

18 megjegyzés:

Tücsök Bogár írta...

Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. :( Remélem gyorsan tünetmentessé válsz! Az ilyen bőrnek is nagyon jót tesz, ha aloe lével kenegetik. Szóval, gyógyulást!

autumn írta...

Kedves 4Gyerek!
Tarts ki!!! Tudod, a felhő mögött mindig ott a nap! Egy szél fut át rajt és kiderül!
Vigyázz magadra, remélem hamar rendbe jön minden!!!

Emoke írta...

Jobbulást! :(

Gál Edith írta...

Minnél hamarabbi gyógyulást kivánok!!!

Praliné Zsuzsi írta...

Szorítok Neked, és jobbulást kívánok!!!!!

Andicsek írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Wise Lady írta...

A pikkelysömör autoimmun betegség. Nem a legyengült immunrendszert "támadja meg", hanem épp ellenkezőleg. Az immunrendszered annyira aktív, hogy a szervezeted saját sejtjeit is megtámadja.
D vitamin, mindenekelőtt. Nehéz elfogadni, erőt kívánok. Jelenleg nincs olyan klinikailag bizonyított csodaszer, ami elmulasztja.

Andicsek írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ottis írta...

Nagyon sajnálom a rossz hírt. Tavaly Ákosomról azt hittük neki is az van, napokig nem tudtam aludni emiatt. Vigyázza magadra, és a stresszt kerülni, ez nagyon fontos!Állítólag alternatív gyógyászattal remeke eredményeket lehet elérni, habár teljes kigyógyulást nem lehet elérni.Sok erőt neked és reméljük, hogy megtalálod a legjobb kezelési módot rá!

Bianka írta...

Atya ég nagyon sajnálom
Aloe az valóban jó, meg ha lenne az embernek pénze a Holt tenger, de ezek is mind tüneti kezelésre
No stressz, kitartást :( tényleg nagyon szurkolok

4Gyerek írta...

No stressz? Ezt hogy a túróba tudja kivitelezni valaki 4 gyerek mellett a 21-ik században?
Pl. tegnap döbbentem rá, hogy a mosogatógép előző problémája megoldódott, de most újabb van: nem mos alól. Karok nincsenek eldugulva, szűrő tiszta, lenyomva egy tisztító mosás, só van benne, próbaképp mosóport is cseréltem benne. Eredmény semmi.

Holt tegnger: tudom. Hallottam róla. Oldalbordámnak van, mióta ismerem. Öröklődő. Képzelhetitek, Elsőszülöttnek már diagnosztizálták, hol tünetmentes, hol nem. Tegnap Kicsilány fülére is azt mondták valószínű. Kiffiam lábujjkáinál szerintem dettó. Azt tudom, Hollandiában minden 5-ik személy érintve van. Csak ez nekem sovány vigasz. Pasim akkor sem volt rávehető a Holt-tengerre mikor lett volna arra keret. Most se keret, de az arab világ lázongása miatt nem is mennék.
És igen, a legnehezebb elfogadni. De amilyen intenzíven debutált, nem tudom mi lesz ebből. Kész vagyok, olyan rondán nézek ki. S jön a nyár. Hogy lehet így tengerpartra menni? Fürdőruhát venni? Másfél hónap múkva násznagynak öltözni?
És a pöttyök egyre csak sokasodnak. És minden ilyen kencét pénzért kell venni. Meg bármit. Még a gyerekemnek is. Hurrá, 21-ik század, hurrá egészségügy.
ha lehetséges, ma mág a padló szintje alá is kerültem.

Bianka írta...

:(((, én szóhoz sem jutok

Viki írta...

Erősen kezetfoghatunk ---- Autóimmun betegség ---- nem irigyellek. Bár nekem nem pikkelysömör, de akkor is nagy x@ar az egész, mert, ha egyszer autóimmun és megtámadja a saját szervezeted saját magát, akkor jöhetsz hozzám tapasztalatcserére. Tudom sovány vigasz és nagyon együtt érzek Veled.
Óriási kitartás. Nekem a mosogatógép helyett alig két héttel ezelőtt a majdnem uj autóm adta meg magát. Szerdán megyek érte, s nem tudom hány száz ezret vigyek magammal :(
Nesze Neked XXI. század.......... Húúúú de együttérzek Veletek.

Andrea írta...

Kormikám, most rohannom kell, de írni fogok neked!
Itt az idő a hollisztikus gyógyításra, higyjél nekem. Harmónia belül, harmónia kivül a világgal "csak" erre van szükség. És ez a művészet, ezért kell rengeteget tenni.
De menni fog, neked menni. Én így ismerlek.
szeretettel: Andi

kikocs írta...

Sajnalom! Remelem hamar felallsz a padlorol. Kicsit tenyleg rad jar a rud mostanaban. Sajnalom! :(

4Gyerek írta...

jelentem kezdek győztesként kikerülni ebből az egészből. na persze a "bibik" megvannak, de...
lehet az is teszi, hogy húgom jóvoltából előkerült a valamikori lakodalmi meghívónkból egy példány, s jót tett nekem a benne levő idézet?

morphine írta...

:(ismeros

Nelli írta...

Kitartást és gyógyulást kívánok Neked!