Oldalak

2010. 10. 12.

kicsi tarka kutya legyek, ha értem

Szóval akármi legyek, ha értem hogyan is működik ez az egész blogspot. Már többször megfigyeltem, hogy hiába van nekem saját bloglistám, a dög nem frissít. Most a legutolsó példa erre, hogy Maimoni írt egy új bejegyzést, s nálam még mindig az előző jelenik meg. S nem ez az első ilyen eset. Mikor figyeltem az Alíz VKF-es beszámolóit, hát akkor is többször megesett (azaz nem is egyszer), hogy nálam csak órák múltán jelent meg az újabb bejegyzés. A poén, hogy ez a jelenség nem állandó, szóval van amikor percre pontosan frissül, ha frissítem az oldalt. Mint például most Limara sonkás virágocskái. Másnál is történt ilyensmi, vagy csak én vagyok az ufó?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Limara sonkás virágocskái nálam 6 perce jelentek meg:)) Nálam is megfigyelhető ez a jelenség:)

4gyerek írta...

akkor együtt lehetünk ufók ;)

Miner.hu írta...

Szia!

Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu