Toljunk be egy tányér levest. Mondjuk húslevest. Szárnyasból. De szakadjunk le a mi klasszikusunkról. Megígérem, nem bánjátok meg :)
Hozzávalók:
- 8 db alsócomb,
- 1 babérlevél,
- 2 cikk fokhagyma,
- 4 csapott evőkanál rizs,
- 3-4 sárgarépa,
- 2 ágacska zsálya,
- só, bors.
A
fokhagymát zúzzuk, majd sóval együtt bedörzsöljük a combokba. 1-2 órát
pihentetjük, majd a babérlevéllel együtt fazékba tesszük, vizet öntünk rá,
beletesszük a babérlevelet és főzni kezdjük. Félidőben hozzáadjuk a megmosott
rizst és a feldarabolt sárgarépát. Tálalásnál minden tányér aljára teszünk egy
kevés zsályát és arra merjük a levest.
S akkor itt egy fotó, melyet a kis szakácsinas legénykém készített. Abszolut saját kompozició
S akkor itt egy fotó, melyet a kis szakácsinas legénykém készített. Abszolut saját kompozició
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése