Receptje ugyanaz mint a virslis copfoké, ami ITT érhető el (és virsli helyett feta kerül a listára). Miután megkelt, ez is 9 részre oszlott, kis pihenés, zsemle formázás (csak lazán, épp hogy), majd kissé ellapít, közepébe darabka feta, majd formázás befejez. Sütőpapíros tepsin kicsit pihentek, majd tojással lekenve, szezámmaggal megszórva indultak a 190 fokos sütőbe. Emlékeim szerint 23 perc alatt sültek meg.
Csemeték kimondottan élvezték mikor kis szeletkéket vágtam a zsömlékből, hogy a feta darabok körül kis hézag tátogott.
7 megjegyzés:
Guszta ki zsömlék! (Kíváncsian vártam, mi az a "fera", aztán rájöttem, csak egyet ütöttél mellé :-) ) Én nagyon szeretem az otthon kapható telemeát, azzal hm de jó lenne!
:D :D
igen, javítom. köszi.
annyira kopottak a billentyűk a laptopon, hogy észbontó. közel semmi írás nem látszik rajtuk. s ha nem olvasok vissza, akkor így járok.
amúgy ha valami olcsó tucat darab lenne, de Lenovo cucc, szóval nem értem.
Fincsi, de nagyon!
Most szívesen beleharapnék egy nagyot! :DDD
Nagyon jól néz ki:) Nagyon szeretem a fetát, zsömlébe még nem raktam, de miért is ne? Csak finom lehet.
istenien néz ki
Ha!Ez nagyon érdekes:)Csakis finom lehet..
Nem is ízesítetted a fetát semmivel. El nem tudom képzelni milyen lehet, de csak azért mert még nem volt szerencsénk találkozni egymással. Valahogy viszolygom a fetától. Na a zsemle, aaaaaaaaz jöhet :)
Megjegyzés küldése