Hozzávalók:
- 8 kis kifli,
- 15 dkg keménysajt,
- 8 púpos tk tejföl,
- petrezselyemzöld,
- só.
A kifliket hosszában kettévágjuk, az alsó felének a közepét kivájjuk. A lyukakba sajrúdakat helyezünk, a sajtok tetejét tejfölbe mártott kenőecsettel alaposan lekenjük. Megszórjuk apróra vágott petrezsezselyemzölddel, megsózzuk, rátesszük a kiflik tetejét. Alufóliába csomagoljuk. 200 fokra melegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.
4 megjegyzés:
Hmmmm... ez olyan egyszerű, hogy még a sógorod is megenné. Ki is fogom próbálni :-)
Sógor az egyszerű kajákat részesíti előnyben?
amúgy recept Mamától van. pussz
Nagyon jó
Háát, minél bonyolultabb egy kaja, annál valószínűbb, hogy belekerül egy nemszeretem összetevő.
Megjegyzés küldése