Oldalak

2011. 10. 04.

Sajtos hasé


Hozzávalók:
  • 8 kis kifli, 
  • 15 dkg keménysajt, 
  • 8 púpos tk tejföl, 
  • petrezselyemzöld, 
  • só.


A kifliket hosszában kettévágjuk, az alsó felének a közepét kivájjuk. A lyukakba sajrúdakat helyezünk, a sajtok tetejét tejfölbe mártott kenőecsettel alaposan lekenjük. Megszórjuk apróra vágott petrezsezselyemzölddel, megsózzuk, rátesszük a kiflik tetejét. Alufóliába csomagoljuk. 200 fokra melegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.

4 megjegyzés:

CsillaHúgod írta...

Hmmmm... ez olyan egyszerű, hogy még a sógorod is megenné. Ki is fogom próbálni :-)

4Gyerek írta...

Sógor az egyszerű kajákat részesíti előnyben?

amúgy recept Mamától van. pussz

Bianka írta...

Nagyon jó

CsillaHúgod írta...

Háát, minél bonyolultabb egy kaja, annál valószínűbb, hogy belekerül egy nemszeretem összetevő.