Oldalak

2012. 05. 30.

Magyar Konyha gasztromagazin


Megjelent a Magyar Konyha legújabb száma. Újságárusoknál megvásárolható. Ellenben akik nem szeretnek lapárusoknál nézelődni, hanem a kényelmesebbik megoldást választják, azaz internet segítségével böngésznék inkább, nos ők is megtehetik. Nem kell mást tenniük, mint ellátogatni a Magyar Konyha online oldalára , azaz IDE, majd eldönteni, hogy mennyi időre is fizetünk elő. Szépen, otthonról (szerencsésebbek akár az irodából) karosszékből intézhető az egész. Majd folytatásként böngészhetjük is a kis gasztros kiadványt. Persze az előző lapszámokhoz, amelyekre szól az előfizetésünk, bármikor hozzáférhetünk, nem kell azon töprengeni, hogy vaj' melyik polcra tettük, avagy a kíváncsi természetű gyerekünk hol hagyta miután kíváncsiságát csillapította.

Nem vesztem el, ha minden igaz ma este hozom a Vacsoracsata 2-ik döntőjéhez az ajánlatom. Addig is köszönöm a türelmeteket.

3 megjegyzés:

Kati írta...

Ez nálunk is kapható, mert én még soha nem láttam:)

4Gyerek írta...

Kati, sajna itt Brassóban nem láttam. Nekem a húgom hozta Bp-ről még decemberben. Télen Édesanyámmal küldött, áprilisban magam hoztam. Most pedig digitálisan egy darabid.

Anno, huszon-harminc évvel ezelőtt, mikor még Anyukámnak járt, mikor még a román postahivatalokban is elő lehetett fizetni, akkor még 3 havonta jelent meg. Aztán lett belőle sűrűbb kiadás, majd "elkopott", de most feltámadt. Sok okos írás van benne, nem föltétlen a receptekre gondolok. Séfekkel interjúk, ilyen-olyan "rangsorok".
Most pl. 13+1 budai kertvendéglő. Ami nem bíztos, hogy minket, erdélyieket közvetlenül érint, főleg ha nem utazunk, de jó tudni, hogy mik vannak, mit tartanak jónak, milyenekhez lehetne itt is igény.
Persze a receptekből is meríthetünk ihletet, sőt....

CsillaHúgod írta...

A Digitalstandon másra is elő lehet fizetni, nekünk például a National Geografic "jár".
Ez olyan mint egy digitális újságosbódé. Ráadásul olcsóbb mint a papíralapú. És környezetbarátabb. És nem tépi össze a gyerek az újságot, és mindig megtalálom :-)))