Oldalak

2012. 08. 27.

Elmaradtam - Magyar Konyha

Hát jól elfelejtettem beszámolni nektek a Magyar Konyha nyári, kettős lapszámáról. Ugyanis Mo-on nem egy lapnál van az, hogy (valószínű a nyári szabadságolások miatt) két hónapra való jelenik meg egy példányban. 
Nos, az idei év 7-8-as számában igazi gasztrocélokra lelhettek akik időben fellapozták. Természetesen nem kizárt az iskolakezdés után is elmenni a lap által ajánlgatott helyekre. Hisz ki mondja azt, hogy a Tisza, Tokaj környéke csak nyáron látogatható? Ráadásul most, hogy talán hűvösebbre fordul az idő, még bringázni is jobb kedvvel lendülhet neki a merészebbje. Meg olvashattunk írást az ország (Magyarország) cseresznyéskertjeként ismert Nagykörűn található Suttogó étteremről. Bizonyára a (főleg) FB-on a megfelelő időben látott verseny kapcsán hallottak többen először Nagykörű-ről. Hát én sem vagyok kivétel.
Ajánlatot kaphattunk a Top 10 halászcsárdára. Bár jómagam nem teszteltem egyet sem mostanság ezek közül, bizonyára vannak akik alátámaszthatják, hogy bizony-bizony, jó, hogy X, Y benne van az első 10-ben, de ugyanakkor ott van az ízlések és pofonok jelszó mellett a lehetőség, hogy bizony-bizony, vajon egy adott csárda miért nem került bele, mikor pedig az hmmmm......, avagy a másik, amelyik benne van, miért is került oda, hisz nem azt kapta az oda betérő amire ő számított. Hát igen. A gasztronómia az nem matematika, innen nézve pedig minden relatív. De ettől színes, ettől jó. Miképp a Magyar Konyha is gyönyörű színes lap, rengeteg olvasmánnyal a recepteken felül, ezért nem is tudom minek nevezzem: mert nem egy kimondott gasztromagazin. Bár a léleknek is kell az étel, írásaik meg ennek tesznek eleget.
Kíváncsian várom az augusztus 29-én megjelenő következő lapszámukat.
Vagyok olyan szerencsés, hogy nem függök a postától, a kiszállítóktól. Hisz ennek a magazinnak ott van az online változata. Bár tény és való, hogy előnye mellett ott a hátránya: lefekvéskor nem lapozgathatom az ágyamban, érdeklődő férj nem viheti magával a ....hmmm..... izé.....klotyóra. 
Döntse el mindenki, hogy a nyomtatott, avagy a digitális változat jön be inkább. Ha a digitális, akkor pár kattintás, és máris belekóstolhatunk a minta kiadványba. Amiben részletek vannak az aktuálisan legutolsónak megjelent példányból. Még pár napig a dupla számból az ízelítő ITT.

Nincsenek megjegyzések: