Fenti fotó tárgya az borjúhusi, már nem emlékszem pontosan milyen vastag volt, de annak függvényében 5-6 perc az oldalankénti sütési ideje a grillserpenyőben. Miután mindkét oldala megsült, tányérra szedjük, vajszeleteket teszünk rá, s hagyjuk kicsit pihenni.
Ízben nagyon passzolt mellé a díszítésként tányérszélre pakolt mandarin.
3 megjegyzés:
Oldalbolda nem nyit egy tanfolyamot férfiui főzéstechnikából? - most én kérdezem, mert én oldalborda azért ilyeneket még nem képes megcsinálni.
Júúúj de nagyon gusztusos lett, még jó, hogy most ebédeltünk nem oly régen :)
Finom
Az én Mr. Mézeskalácsom is hús és grill mániás!:) A csontos tarjaszelet a fő kedvenc. Nálunk hónap elején nagy az elcsábulás a hentesboltban. Esküszöm ki fogom mellé próbálni a mandarint, soha nem hallottam még erről a párosításról.
Megjegyzés küldése