Egy igazi fenséges reggeli. A hiba a dologban annyi, hogy ezt iszonyat rég ettük. Azt hiszem ananászt kellene vásárolnom.
Hozzávalók:
- 1 ananász,
- 2 evőkanál kókuszolaj,
- 1 evőkanál méz
Az
ananászt négybe vágjuk, majd a negyedekből kimetsszük a gyümölcshúst, melyet
darabolunk. A kókuszolajat egy serpenyőben felforrósítjuk, megpirítva rajta az
ananászdarabokat. Ügyeljünk arra, hogy csak egy réteg ananász kerüljön a
serpenyőbe, az ananászdarabokat időközönként fordítsuk meg, hogy körbe tudjon
pirulni. A megpirult darabokat félretesszük, majd a végén az egészet
visszaborítjuk a serpenyőbe, rácsorgatjuk a mézet és azt enyhén rákaramellizáljuk.
A gyümölcskockákat visszarendezzük az ananászhéjba és azonnal tálaljuk.
1 megjegyzés:
Jó ég, micsoda pazar reggeli! Sonka is van?
Megjegyzés küldése