Oldalak

2011. 01. 15.

Székely ruhába bújt egy Barbi



Na persze, csak egy torta erejéig. Történt ugyanis, hogy Elsőszülött immár 4-ik éve néptáncra jár a suliban. Szereti. Így szerettem volna kedveskedni neki a 10-ik szülinapi bulijára. Kicsit izgultam, tegnap a fondant meggyúrásakor a fekete szürke lett, a piros az sötét rózsaszín, de ma mikor összedobtam, akkor a képességeimhez mérten meg voltam elégedve az eredményel. Na jó, távol állok én még a tortakölteményektől, az olyanoktól amelyeket az erre "szakosodott" gasztroblogger kolleginák készítenek, de ha a gyerekeimnek megfelel, a vendégeknek ízlik, akkor szerintem maradhat ez a szint.
Receptet talán majd holnap, előre annyit, hogy remek gesztenyekrémmel volt töltve. (na persze ha a tegnapi meg ma délelőtti hajszát kipihentem).
Addig meg itt van nektek egy tortatesztelő kisiparos.

 Nem tudom látjátok-e, hogy szépen letelepedett a gyerek a földre, de előtte kapott a lányok raktárkészletén levő kis függönydarabot, hisz mégsem teheti a tányért csak úgy a járólapra.

10 megjegyzés:

sedith írta...

De édes! Egyem meg!:) Az a pufi kis arcocska!!!:)

A torta pedig gyönyörűszép!!! És én bizony pirosnak meg feketének látom!

Praliné Zsuzsi írta...

Meseszép a torta! Isten éltesse az ünnepeltet!

Gabojsza írta...

Nagyon boldog tizediket a kis néptáncosnak!:-)

Gál Edith írta...

Szuper a torta!!!
Isten éltesse Elsőszülöttet és kisiparost és testvéreit és szüleit!!! :)
Gratula a tortához!!!

4Gyerek írta...

Köszönöm szépen.
Ünnepelt meg ha idekerül a gép közelébe s meglátja itt is köszöntve vala, az nagyon hízelgő lesz számára.

Ottis írta...

Isten éltesse leányodat!Nagyon szépet alkottál!

Alíz, Erdélyből írta...

Isten éltesse az ünnepeltet és minden hozzátartozóját! A torta pedig isteni. Tessék ügyesen elmenteni a fotót nagyméretben, leírni a hozzávalókat, elkészítési módozatot, amíg még minden észben van, mert az EK távlati tervei között szerepel egy tortás könyv is. Oda majd kellenek az ilyen receptek. Sőt!

4Gyerek írta...

Köszönöm ismét.
S értettem kérem szépen. Igyekszem leírni a torta készülésének folyamatát. Nagyméretű képek mostanság megvannak, tavalyi második félév most kerül archiválásra. EK törtáskönyv? Na, asszem rászabadítom a csíki rokonságot, hogy ezentúl minden EK kiadványt nekem beszerezzenek. Errefele tuti lehetetlen helyen van az egyetlen beszerzőhely. Márpedig immáron presztízskérdésnek tartom az ilyenek bitorlását.

Chef Viki írta...

Isten éltesse a Nagylányt, kézcsók az anyukájának, amiért ilyen gyönyörűséget alkotott, a földönevő kisiparost pedig megzabálom, annyira édes :-DD

Tücsök Bogár írta...

Én is sok boldogságot kívánok a Nagylánynak!
A mamája pedig nagyon ügyes! Szép lett a torta nagyon!