Oldalak

2011. 02. 09.

Játszani hív egy másik 4 gyerekes anya

Gizus jelentkezett minap, bevezetőben annyit, hogy gyermekeink száma egyezik. Ennek szívből örülök. Azt írja, hogy ő nem ügyes a konyhában. Hát míg erről nem győz meg valakit, aki ezt alátámasztaná, addig azért nem hiszem. Azt azonban el kell hinnünk, hogy a szappankészítéshez igenis ért. Elméletben már én is belefogtam az ősszel, no de van a románok közt egy szólás, hogy "teoria ca teoria...dar practica te omoară"...azaz szabad fordításban: az elmélet az csak elmélet, de a gyakorlat fog a sírba vinni. Hát eddig a szappankészítés engem oda még nem vezet :D
Gizus be is szeretné bizonyítani, hogy a szappankái tetszetősek, szépek, egészségesek. Hogy is tehetné ezt? Hát segítségül fogja hívni Fortunát. Na persze startból négyszer lesz szerencsénk a nyertesek közé kerülni, hisz 4 szappan kerül sorsolásra. Mert egy Anya nem kivételezhet a gyermekeivel, ha egyiknek megadatik, hogy kis cetlit kihúzzon a tömegből, akkor a többivel ugyanazt eljátssza.
Megpróbálkozom, hátha a négy dobogós, izé....szerencsés közé kerülhetek.
Gyertek próbálkozzatok Ti is.
Áhh....vicceltem. Ti csak nézzetek szét Gizusnál, ne csökkentsétek az esélyeim ;)

2 megjegyzés:

Gizus írta...

Nagyon meghatottak a soraid!
Köszönöm szépen!
Kivételezni nem szabad, de ahogy a kis lurkókat ismerem a sorrenden még mindig hajba lehet kapni! :)
De ez még életkori sajátosság!
Gizike 8 éves, Robika 6, Márton 4, Rozika pedig 2.

4Gyerek írta...

Hú, most ha nagyon népszerűtlen leszek, akkor is megkérdem: idén jön hozzátok a gólya? Mert olyan csodálatosan 2 év közöket hagytatok a gyerkőknél.
Nálunk Elsőszülött 10. Középső csajszim 7,5, Kicsilány 3,5 éves míg Kiffiam 20 hós.