Hozzávalók:
- 2 tonhal konzerv,
- 2 hagyma,
- 3 paradicsom,
- 15 dkg sajt,
- só,
- 8-10 bazsalikom bóbita.
A hagymát meghámozzuk, nagyobb kockákra vágjuk, kissé megsózzuk. A halkonzervet lecsöpögtetjük. A paradicsomot, sajtot kockázzuk. A hozzávalókat összekeverjük, kicsit hagyjuk állni, hogy az ízek keveredjenek, majd bazsalikombóbitákkal díszítve tálaljuk.
2 megjegyzés:
Fincsi lehet így is, én a halkonzervet, olajosat hagymával és főtt, kemény tojással szoktam összevágni salátának. Anyumtól tanultam:)
Imádom! Legutóbb jégsalátával és kemény tojással ettem. nagyon guszta így is. Már csak pirítani kéne hozzá egy szelet pirítóst...
Megjegyzés küldése