Pár hozzávaló, méhány nyárs és kis pepecselős kikapcsolódás. Utána hazajöttek a kiskorúak, gondoltam majd jól ráolvasnak a fejemre, hogy mivel kínálom őket. És lőn.....hát világosság már nem, mert este 11 el volt múlva már, de meglepődés részemről, na az volt. Ugyanis majd versenyt tolták befele a pálcikákról a kockákat, majd kérdőre is vontak: csak ezzel az egy tányérral csináltál? Hát na....hogy is mondta a sündisznó?
Hozzávalók:
- 35 dkg meghámozott görögdinnye,
- 35 dkg meghámozott sárgadinnye,
- 40 dkg koktélparadicsom (sárga és piros vegyesen),
- 15 dkg feta,
- ½ citrom,
- 1 kis maroknyi menta- és citromfűlevél vegyesen.
A dinnyéket és a fetát kockára vágjuk, a
nagyobb paradicsomokat keresztben kettévágjuk. A fél citrom felét cikkekre
vágjuk, a másik felének kicsavarjuk a levét. Kis nyársakra felváltva felhúzzuk
a kockára vágott alapanyagokat, tányérra helyezzük. Megszórjuk a zöld
levelekkel, meglocsoljuk a citromlével, s rátesszük a citromszeleteket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése